OVER KNAUFF SUPPLY SOLUTIONS​

Knauff Supply Solutions is ontstaan vanuit een brede kijk op inkoop, verkoop en productie. Door deze processen geheel of gedeeltelijk op elkaar af te stemmen, ontstaat er een significant voordeel. Zowel klanten als leveranciers zijn gebaat bij een stabiele en continue flow onderling.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als purchasingmanager, salesmanager, projectmanager en supplychainmanager in de technische-, food- en farmaceutische industrie. Door mijn logistieke achtergrond krijg ik snel inzicht in de onderlinge processen en maak ik mij de materie snel eigen om van daaruit de gewenste doelen te realiseren.

Ik kan mezelf omschrijven als iemand die graag complexe uitdagingen aangaat, resultaatgericht is en gelooft in echte samenwerkingsrelaties (klant & leverancier) om het maximale resultaat te behalen.

Henk knauff